Jewels & watches 13 February 2020

NIEUWE COLLECTIE EDELSTENEN SIERADEN VAN TATHATA

Tathata Nederland presenteert op de Trade Mart (8-10 maart) haar nieuwe collectie edelstenen sieraden. De collectie bestaat uit colliers met een bijpassende ring.

Een van de fijn uitgevoerde colliers heeft een hanger met een facet geslepen Citrien edelsteen en wordt gecomplementeerd met een bijpassende ring met Citrien en is uitgevoerd in geelgoud op zilver. Een ander fijn uitgevoerde collier heeft een hanger met een facet geslepen Amethist en wordt gecomplementeerd met een bijpassende ring met Amethist en is uitgevoerd in gerhodineerd zilver.

Verder zit er in de collectie een collier met een hanger met een facet geslepen Rozenkwarts en wordt gecomplementeerd met een bijpassende ring met Rozenkwarts en is uitgevoerd in rose goud op zilver.

Elk sieraad is met de hand gemaakt en voorzien van speciaal daarvoor geselecteerde edelstenen. Door de zorg waarmee elk sieraad wordt gemaakt kan de schoonheid van de edelstenen optimaal tot zijn recht komen. Tathata Nederland is vanaf 1998 succesvol actief en wordt gerund door Bouke Gillet.

COME & SEE IT! STAND X1 RV51

Ook interessant