Jewels & watches 16 August 2019

REINVENTED DESIGNS BY SANJOYA

Het Antwerpse sieradenmerk en designhuis Sanjoya pakt uit met een hele nieuwe lijn onderscheidende sieraden. Zowel traditionele als compleet nieuwe verrassende designs overgoten met een sausje van innovativiteit. Nieuwe technieken maken het mogelijk dat zelfs klassieke designs een compleet eigentijds karakter krijgen. Sanjoya dat met internationale designers samenwerkt heeft een lijn gelanceerd, waarbij de traditionele massieve schakels zijn vervangen door speels ogende transparante schakels. Lichte maar sterke sieraden met een prettig prijskaartje. Zeer zeker als gekozen wordt voor de volledig gouden variant in 14 of 18 Kt. De complete set bestaat uit collier, armband en bijpassende oorbellen.

COME & FEEL IT! |STAND X1 RN70

Ook interessant