Fashion & lifestyle 13 February 2020

BIJZONDERE PANTY’S VAN MARIE ANTOILETTE

Marie Antoilette is van origine een familiebedrijf, bedacht en gestart in 2011 door Valérie Moënne. Valerie is niet alleen illustratrice maar ook schilderes en regisseuse van tekenfilms. Dit verklaart waarom haar droomwereld een wondere wereld is van kleur, waarin Valérie tegelijkertijd droomt en tekent. De bijzondere panty’s van Marie Antoilette zijn uitnodigend voor vrouwen met een poëtisch wereldbeeld die zich vrij voelen. Zowel voor de creatie als de productie gebruikt Marie Antoilette korte levering- en productieketens. Dit om de milieutechnische footprint zo klein mogelijk te houden. Alle gebruikte materialen zijn afkomstig van exclusieve leveranciers uit Frankrijk. Door de innovatieve thermische printtechnieken kan Marie Antoilette de grafische details en het enorme kleurenpallet gedetailleerd weergeven. De dessins en de printtechniek worden bejubeld door alle lingerieprofessionals en heeft er in 2014 toe geleid dat Marie Antoilette is bekroond met “ Talent de Intima”. Ieder design is volledig afgestemd op de pasvorm én het been zodat het originele design niet verandert door de elasticiteit van het materiaal. Marie Antoilette is in alle maten verkrijgbaar. De ongeëvenaarde knowhow en de unieke dessins hebben ervoor gezorgd dat dit nog vrij jonge bedrijf zich snel, nationaal en internationaal, heeft kunnen ontwikkelen. Zo wordt Marie Antoilette in meer dan 200 winkels wereldwijd verkocht.

COME & SEE IT! STAND X2 TP09

Ook interessant