Fashion & lifestyle 13 February 2020

ENRICO BENETTI’S NIEUWE COLLECTIE!

Ontdek Enrico Benetti’s nieuwe damestas Sophie! Deze shopper is prachtig in zijn eenvoud. Gemaakt van stevig PU met suede look en verkrijgbaar in allerlei frisse kleuren. Ga je liever voor een sportieve look? Maak dan kennis met hun nieuwe crinkle nylon serie Frances. Met de praktische gemakken en kwaliteit die je van crinkle gewend bent, afgewerkt met verfijnde details. Voor de avonturiers of gewoon iedereen die van een stoer tintje houdt, introduceren ze met trots de nieuwe Santiago serie. Gemaakt van sterk polyester en afgewerkt met gaaf bruin PU. Aan elk detail is gedacht, wat deze stoere serie rugtassen echte eyecatchers maakt. Voor school, werk of gewoon elke dag! Heb je het liever wat subtieler? Neem dan hun nieuwe serie Dublin rugtassen van mooi glad polyester met fijne PU details. Voorzien van alle gemakken voor je laptop, tablet en andere spullen. Ideaal voor werk of school! Bekijk de nieuwste series en hun volledige collectie tijdens de Retailbeurs 8-10 maart!

COME & SEE IT! STAND X2 D454

Ook interessant