Jewels & watches 30 July 2019

Jéh Jewels gaat voor duurzaam!

Dit najaar is het Jéh Jewels weer gelukt om een onderscheidende collectie te ontwerpen, die veelal bestaat uit items van gezwart zilver in combinatie met zilver verguld en goldfilled. Het gebruik van gezwart zilver zorgt voor een vernieuwende uitstraling van de collectie, maar door de ambachtelijke touch wel weer helemaal Jéh. In de nieuwe collectie zitten zoals ieder seizoen weer een aantal mooie volle collier, aangevuld met simplistische maar creatieve fijnere colliers. Bij het maken van de sieraden hecht Jéh veel waarde aan een duurzame productie. Als kers op de taart is er dit seizoen weer een nieuwe goldfilled ring toegevoegd aan de huidige collectie.        


COME AND SEE IT! | RETAILBEURS 8-10 SEPTEMBER

Ook interessant