Kitchen & dining 8 September 2020

Nieuw van Nachtmann: serie ‘Classix’

Nieuw van het Duitse merk Nachtmann is de serie ‘Classix’. Deze serie omvat o.a. whisky-, longdrink- en universeel glazen. De serie kenmerkt zich door klassieke vormen in combinatie met briljant gesneden ontwerpen, wat de glazen stuk voor stuk tot bijzondere blikvangers maakt.

De kristalheldere glazen zijn allemaal op een andere manier geslepen. Hierdoor weerkaatst het licht in ieder glas net even anders. Het ‘Classix’ glaswerk van Nachtmann wordt gemaakt in Duitsland uit kraakhelder kristalglas. De glazen zijn schitterend geslepen met fijne details en een prachtige lichtbreking. Dankzij de hardheid van het kristalglas is het glaswerk duurzaam, zeer krasbestendig en behoudt het haar glans. En, handig, alle artikelen en items mogen gewoon in de vaatwasmachine.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant