Fashion & lifestyle 2 September 2020

BUTIK BATIK wordt BLOM ECOPRINT!

Accessoires waarin de natuur de hoofdrol speelt.
Ecoprint is een ecologische printtechniek waarbij de natuurlijke kleurstoffen van bloemen, bladeren of fruit en groente door middel van stomen een afdruk achterlaten op stof of papier. Hoe het uiteindelijke resultaat is afhankelijk van veel factoren; de duur van het stomen, het jaargetijde waarin we bladeren verwerken maar ook de mate van natuurlijke beitsmiddelen die we gebruiken voor een scherpe afdruk van het blad op de stof.

De accessoires van Blom zijn altijd verrassend en uniek, net zoals de natuur in de verschillende jaargetijden met als hoogtepunt de herfst met al haar kleuren!

Tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht vind je naast de sjaals ook de nieuwste accessoires van Blom; Blom op papier en Blom op klei.
Kom en laat je verrassen door de veelzijdigheid van de natuur!

Blom op klei

Klei(ne) natuurcadeautjes voor elke gelegenheid en voor de leukste bloemenwinkels!

Lieve schilderijtjes met reli√ęf afdrukken van bladeren, bloemen en takjes..subtiel kleur gegeven met waterverf en daarna afgewerkt met een satijn-glans-laagje en lintje.. Ze liggen klaar in onze showroom. We zien je graag!

Stand B218 (2e etage ‚Äď Fashion & Lifestyle)RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant