Jewels & watches 14 August 2020

Melano Autumn/Winter collectie ’20: Sieraden met een eigen verhaal!

Afgelopen week hebben wij onze campagne shoot gehad voor de Autumn/Winter collectie ’20 en wij kunnen niet wachten om dit met jullie te delen tijdens de aankomende beursdagen. Wat zie je terug in deze campagne? Vooral veel rust, zen en selfcare! Perfect voor de gezellige cozy dagen in het najaar! Zie de foto hierboven voor een kleine sneak preview.

Melano biedt weer een prachtige uitbreiding aan op de huidige collecties Twisted, Vivid en Friends. En dat niet alleen… er is iets NIEUWS! Een nieuw concept maakt haar intrede het najaar 2020, namelijk de Globe collectie. Een lijn waarbinnen personaliseren centraal staat en zelfs naar een volgend niveau wordt getild. Dankzij Globe draag je sieraden met een eigen verhaal. Maak tijdens de beurs kennis met de Melano Globe collectie en de unieke manier van personaliseren! Be there!

Melano Jewelry – stand nummer 270 ( Etage 1 – Jewels & Watches)Retailbeurs Utrecht

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant