Jewels & watches 28 August 2018

Olympic Paywatch: contactloos betalen met je horloge

Zonder portemonnee of pinpas naar de supermarkt of het sportveld? Geen eindeloze zoektochten door een handtas die overvol is? Olympic Paywatch maakt dit mogelijk! Betaal vanaf nu met je horloge, gewoon zoals je dat ook zou doen met je pinpas.
Olympic introduceert als eerste merk tijdens de Jewels & Watches beurs 2018 in Utrecht de Olympic Paywatch.
Olympic is het eerste Nederlandse horlogemerk dat ingebouwde betaalchips verwerkt in haar horloges. Als je bankiert bij ABN AMRO is het vanaf eind 2018 mogelijk om met je horloge te betalen. De NFC-chip maakt het mogelijk om wereldwijd contactloos te betalen. Net zoals je dat kunt met jouw betaalpas.
Raak je het horloge kwijt of wordt het gestolen? Dan kun je de chip eenvoudig aan- of uitzetten via een applicatie op je smartphone.
De collectie bestaat uit zes stoere modellen voor heren en acht modellen voor dames in verschillende kleuren en uitvoeringen. De modellen zijn tijdloos, verfrissend en bovendien zeer betaalbaar. De prijzen variëren van €89,- tot €139,-. Het ultieme geschenk. Niet alleen voor de feestdagen, maar het hele jaar door.
Benieuwd geworden? Bekijk de nieuwe Olympic Paywatch tijdens Retailbeurs Utrecht op 2, 3 en 4 september. Of neem voor meer informatie of high resolution beeldmateriaal contact op met PDA Group: marketing@pdagroup.nl.

Ook interessant