Algemeen, Jewels & watches 12 March 2022

UITBLINKEN? Haal het beste uit uw verkoopmedewerkers!

Het schiet er vaak bij in om uw medewerkers op te leiden of de juiste aandacht te geven. Veel kostbare tijd gaat verloren aan alledaagse werkzaamheden of er is gewoonweg geen tijd voor. De vakkennis van uw medewerkers blijft hierdoor achter.

Onze trainingen zijn speciaal voor medewerkers en ondernemers uit de juweliersbranche. De kennis en presentatie van uw medewerkers wordt door onze trainingen een level hoger getild. Niet alleen is er aandacht voor inhoudelijke kennis, ook wordt de samenwerking tussen de medewerkers verbeterd en leren zij de producten juist presenteren en verkopen. Dit alles om de klant de beste ervaring te geven wanneer deze uw winkel bezoekt.

Niet voor elke onderneming of medewerker is de behoefte hetzelfde. Daarom bieden wij trainingen op maat aan voor individuele medewerkers of het hele team. Tijdens een intakegesprek stellen wij samen vast waar de behoefte ligt en kunnen we een passend traject samenstellen. Zo kan iedereen gaan uitblinken!

Kom langs op de stand bij Uitblinkers op etage 1, Jewels & Watches.

Ook interessant