Jewels & watches 29 August 2019

De tiende verjaardag van BIGLI’s Mini Sweety collectie!

Dit mag natuurlijk niet ongemerkt voorbijgaan. Nadat de ontwerpers van Bigli eerder dit jaar een prachtige nieuwe kleurencombinatie met blauwe saffier introduceerden, vonden ze het een logische keuze om ook die andere geliefde edelsteen ‘smaragd’ een plaats te geven in de ruime Mini Sweety-collectie.

Deze prachtige collectie telt vandaag de dag trouwens al meer dan vijftig verschillende kleuren! Dankzij het gebruik van layering, een ingenieuze techniek waar Bigli sinds zijn begindagen faam mee verwierf, kon unieke smaragd gecombineerd worden met bergkristal om de klassieke edelsteen een moderne twist te geven. Zo ontstond de nieuwe kleur ‘Emerald Green’. 

COME & SEE IT!    STAND X1, 301

Ook interessant