Fashion & lifestyle 8 February 2021

Fairitems lanceert de IKI by Smateria collectie

Na 14 jaar van research & development is het Smateria gelukt om tassen en accessoires te maken van gerecyclede industri√ęle verpakking volgens zelfontwikkelde innovatieve technieken. Hieruit is een ‘eigen’ en nieuw materiaal ontstaan. Het gaat om het plastic dat in de fashion industrie gebruikt wordt en daarna meestal als afval wordt verbrand en terecht komt in de lucht die wij inademen.

De IKI tassen en accessoires zijn niet alleen in het oog springend, maar ook waterbestendig, licht van gewicht, zeer sterk, van hoge kwaliteit, gebruiksvriendelijk en VEGAN! Stijlvolle tassen en accessoires voor zowel zakelijk als privé gebruik in krachtige en vrolijke kleuren waar je blij van wordt! Want dat hebben we nu meer dan ooit nodig!

Ook interessant