Kitchen & dining 31 August 2020

Een sfeervol najaar met de nieuwe collectie van Eva Solo

Bij het Deense designbedrijf Eva Solo draait alles om mooi, maar ook functioneel design en het gebruik van de juiste materialen. Dat is in alle collecties terug te zien. Of het nu gaat om porselein of om staal, bij Eva Solo wordt het mooi! De prachtige, solide pannen en voorraadpotten zijn niet meer weg te denken uit de keuken en met het stijlvolle servies en glaswerk dek je de mooiste tafels. Met de tijdloze outdoor collectie van Eva Solo neem je je prachtige stijl van binnen mee naar buiten. De stoere vuurkorven houden je heerlijk warm en met de ‘bird’ collectie komen ook de vogeltjes prima de winter door. Dit najaar komt Eva Solo weer met mooie toevoegingen op de bestaande collecties Ă©n met twee nieuwe kleuren: Faded Green en Pomegranate. Bij TTP Concepts kunt u dit prachtige merk komen bewonderen. Kom naar standnmmer A214 op de 3e etage.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant