Kitchen & dining 12 August 2020

NIEUW: RITTER PIATTO 5 HANDSNIJMACHINE

Geen elektriciteit? Geen zorgen! Met de handmatig te bedienen Piatto 5 ben je niet gebonden aan een stopcontact. De snijmachine kan overal gebruikt worden. Of je nu een stokbrood wilt snijden in de tuin voor een barbecue of een maaltijd bereidt in een berghut, met de Piatto 5 kan het allemaal.

De Ritter Piatto 5 is gemaakt van hoogwaardige kwaliteit duurzame materialen en wordt gemaakt in Europa. Het apparaat is voorzien van een multi-mes dat geschikt is voor nagenoeg alle soorten vleeswaren, groente, fruit en brood. De Ritter Piatto 5 beschikt verder over een handig opvangmechanisme voor gesneden plakken brood en een FSC bamboe snijplank.

COME & SEE IT!
IT&M Passion for Food, stand E-581 (3e verdieping – Kitchen & Dining)

Ook interessant