Jewels & watches 31 August 2020

Ch.Dahlinger gaat in toenemende mate voor Eco Friendly

Met de komst van de nieuwe series Naturale 137, Canvas 143 en Structure 342 ontwikkelt Ch.Dahlinger in toenemende mate Eco Friendly producten uit FSC gecertificeerde materialen. Alle series omvatten een ruime keuze in verpakkingen voor ringen, armbanden, oorsieraden, hangers en colliers of complete sets. Naast een zeer breed aanbod in verpakkingen is Ch.Dahlinger een tonaangevende fabrikant voor etalage- en presentatiematerialen. De collectie is uitgebreid en leverbaar in een grote variëteit aan materialen en kleuren.

Stand 412 – Jewels & Watches


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant