Kitchen & dining 8 September 2020

Win een Peugeot geschenkset van Första

Deze geschenkset van Peugeot bevat een pepermolen ‘Nancy’ en een pot peperkorrels ‘Tan Hoi’. Model Nancy is het klassieke, meest bekende model van Peugeot gemaakt uit glanzend transparant acryl. Door het heldere acryl zijn de peperkorrels zichtbaar. De grofheid van de maling stel je eenvoudig in door het knopje bovenop de molen te verdraaien. De molen is uiteraard voorzien van het unieke Peugeot maalwerk waarop maar liefst levenslange garantie geldt.

Registreer je voor de beurs en maak kans op deze mooie prijs! Benieuwd naar de collectie van Första? Breng een bezoek aan stand F615 en F616. (etage 1, Kitchen & Dining).


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant