Fashion & lifestyle 20 October 2020

Ringen van FlowJewels!

Nieuw in de collectie van FlowJewels zijn de ringen van staal gecombineerd met natuursteen, geregen op elastiek. Een mooi en betaalbaar geschenk voor de aankomende feestdagen!

De ringen zijn verkrijgbaar in 5 modellen in de 6 thema kleuren van deze winter, en allemaal in zilver of goud. Ze zijn dus goed te combineren met alle armbanden, kettingen en oorbellen uit de collectie. Deze serie is als complete set te bestellen, 30 ringen inclusief twee display rolletjes, maar kunnen ook besteld worden in de kleur combinaties naar eigen keus.

De sieraden van FlowJewels worden allemaal met de hand gemaakt in Nederland en kan dus altijd naar wens aangepast worden. Vanaf maandag 19 oktober verkrijgbaar in de showroom van Flowjewels (etage 2, Fashion & Lifestyle- C307)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant