Fashion & lifestyle 31 August 2020

Otra Cosa Nieuwe Collectie 2021

Otra Cosa is een groothandel in sjaals en accessoires. Otra Cosa brengt twee collecties per jaar, een zomer- en wintercollectie. De collectie voor 2021 zit vol met sjaals met verschillende prints zoals de Painters Collectie. Op deze sjaals vind je kunstwerken terug van onder andere Vincent Van Gogh, Paul Gauguin, Gustav Klimt, Edvard Munch en nog veel meer. Naast de vele sjaals beschikt Otra Cosa over musthave fashion items zoals tunieken, kimono’s en wikkeljurken die niet aan jouw shop, boutique of museum mogen ontbreken.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant