Jewels & watches 29 August 2019

FIELDFORCE SPORT CHRONO

Ga met de tijd mee met de FieldForce Sport Chrono. Een iconische, klassieke look met eenmoderne sportieve uitstraling gecombineerd in één horloge, geschikt voor alle gelegenheden. Met een strakke, roestvrij stalen kast en een gunmetal PVD-behandeling, chronograaffuncties en een tachymeterschaal is dit een uurwerk waar je in elke situatie van
op aan kunt. 

Sportieve kleurelementen, goede leesbaarheid en betrouwbaarheid maken de FieldForce Sport Chrono een ideale metgezel voor dagelijkse avonturen. Een kast van roestvrij staal met een gunmetal PVD-behandeling geeft het horloge een robuust en modern ontwerp.  De FieldForce Sport Chrono is een elegant, klassiek outdoor horloge. De collectie bestaat in totaal uit 5 ontwerpen voor alle stijlen en omstandigheden. 

COME & SEE IT! STAND X1

Ook interessant