Fashion & lifestyle 29 May 2020

Let's picknick! Handgebatikte doeken van Butik Batik

Blauw kleed van Butik Batik

Of het nou komt omdat het ‘even snel een terrasje pakken’ toch wat minder makkelijk gaat, of omdat we eigenlijk al eeuwen weten dat picknicken gewoon super relaxed is… Picknicken lijkt (her)ontdekt! Op kleedjes in het park of op een van de werven in het mooie oude centrum van Utrecht; je komt ze opeens overal tegen.

Deze handgebatikte doeken vind je in de showroom van Butik Batik bij Trade Mart Utrecht. Naast het feit dat het vrolijke picknickkleedjes zijn, zijn de doeken ook te gebruiken als pareo, sjaal of omslagdoek tijdens een frisse zomeravond. En met een breedte van anderhalve meter houd je tijdens het picknicken ook nog op een makkelijke manier voldoende afstand van de buren.

Meer informatie vind je op de website van Butik Batik.

COME & SEE IT! Stand B218

Ook interessant