Algemeen, Jewels & watches 11 January 2022

Gouden ringen met geboortestenen

Gouden ringen met geboortestenen van Swing Jewels

Swing Jewels van Weisz B.V. heeft 14K of 18K gouden ringen met geboortestenen nieuw in de collectie. Elke maand heeft zijn eigen kleurrijke steen die je kan helpen jezelf te ontwikkelen. Ontdek welke edelsteen bij jouw geboortemaand past en ervaar het magische effect.

De ringen bevatten de volgende edelstenen: Januari (granaat), februari (amethist), maart (aquamarijn), april (bergkristal), mei (smaragd), juni (maansteen), juli (robijn), augustus (peridoot), september (saffier) oktober (roze toermalijn), november (citrien), december (tanzaniet).

Voor meer informatie: Weisz Group en swing-jewels.com

Deze trendy ringen worden geleverd in een speciaal ontwikkeld display in combinatie met het huidige campagne sfeerbeeld.

Ook interessant