Jewels & watches 19 August 2020

Pas Diamonds 45 jaar & lancering nieuwe catalogus

Tijdens de Retailbeurs Utrecht zal Pas Diamonds hun 45-jarig jubileum vieren met schitterende aanbiedingen. Daarnaast presenteren zij na maanden hard werken vol trots haar spiksplinternieuwe catalogus. Voortaan kunt u werken met de nieuwste catalogus van Pas, waarin hun zeer uitgebreide collectie goed wordt gerepresenteerd. Bent u met uw klant of voor uw collectie op zoek naar een bepaald soort sieraad, dan kunt u dit vanaf nu gemakkelijk terug vinden in dit mooie collectie boek. U kunt uw catalogus ophalen tijdens uw bezoek aan Pas Diamonds op de Retailbeurs Utrecht.

Pas Diamonds – stand 300 (Jewels & Watches).


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant