Jewels & watches 7 September 2020

Sieraden met halfedelstenen

Italo Bottene brengt een hele nieuwe collectie uit van ringen, armbanden, oorbellen en colliers met halfedelstenen, zoals Blue Quartz, Mother of Pearl, Green Malachite, Pink & Purple Rhodalite Quartz, Grey Moonstone, Blue London Topas en Green Rutilated Quartz.

Opvallende sieraden met een chique, Italiaanse uitstraling. De nieuwe collectie is op te delen in twee lijnen; een lijn bestaat uit vierkante sieraden met afgeronde hoeken. Een klassieke vorm met prachtige tijdloze kleuren halfedelstenen: Blue Quartz, Mother of Pearl, Green Malachite, Pink & Purple Rhodalite Quartz, Grey Moonstone.

De andere lijn is meer organisch vormgegeven; de bladvormige sieraden zijn geïnspireerd op de natuur en hebben Blue Quartz , Blue London Topas of Green Rutilated Quartz halfedelstenen als stralend accent. Italo Bottene heeft al meer dan veertig jaar ervaring en is verwikkeld in een continue zoektocht naar verfijning. De ontwerper streeft voortdurend het doel na om zijn creaties een unieke stijl te geven, waardoor hij naam heeft gemaakt in de goudsmidsector.

Benieuwd naar de nieuwe serie van Italo Bottene? Kom langs bij de stand van Weisz Group 223. (Etage 1, Jewels & Watches)


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant