Fashion & lifestyle 6 May 2020

Nieuw in de collectie van Enrico Benetti

Enrico Benetti

Steel de show met de schitterende glitter rugzakken uit de Vegas-serie van Enrico Benetti. De rugzak biedt veel ruimte voor al je (school)spullen en je 17,3‚ÄĚ laptop. De Vegas rugzakken zijn verkrijgbaar in zilver en brons. Go glitter!

Nieuw in de collectie van Enrico Benetti is de crinkle nylon serie Frances! Afgewerkt met verfijnde details en verkrijgbaar in praktische modellen en mooie basic kleuren.

Wanneer het straks weer kan, stoer en stijlvol op school of kantoor verschijnen? Bereid je voor met de nieuwe Hampton-serie van Enrico Benetti. Gemaakt van sportief nylon met een leuke logo-opdruk op de ritsen. Je vindt alle modellen in de stand van Enrico Benetti.

COME & SEE IT! STAND D454

Ook interessant