Jewels & watches 31 August 2020

The Elles is de nieuwste serie van Rosefield

The Elles is de nieuwste serie van Rosefield The Elles geeft een eigentijdse interpretatie aan het klassieke achthoekige design – een ode aan de elegante looks van de vintage glitterati. Het slanke 24mm-design met afgeschuinde hoeken doet denken aan de elegantie van de jaren ’20. De combinatie met het gefacetteerde 3D-glas – toptechnologie uit 2020 – zorgt voor een unieke nieuwe look. Het nieuwe design van de vijfdelige glanzende band geeft The Elles een extra elegante look. Kies uit drie stijlvolle kleuren: goudkleurig, zilverkleurig of roségoudkleurig.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant