Fashion & lifestyle 17 November 2020

Unieke (kerst)cadeautjes

Kom feestelijk inkopen met onder andere de nieuwste collectie van Blom Ecoprint; unieke cadeau’s gemaakt door de natuur en een beetje door Blom!

Blom bestaat sinds 2019 en is begonnen met het maken van ecoprints op 100% zijde sjaals. Dunne, zwierige sjaals met de contouren en kleuren van de bladeren die verzameld zijn langs de Utrechtse singels en parken.

Sinds kort is de collectie uitgebreid met ecoprints op papier. Dit nieuwe onderdeel van Blom bestaat uit een kaartenserie; Kunst door de brievenbus en Blom in een lijstje. Deze ‚ÄėNature-art‚Äô schilderijtjes in klassiek passe-partout zijn gesigneerd en voorzien van een kaart met het verhaal achter dit natuurvriendelijke label. Bijzondere cadeautjes voor bijzondere natuurliefhebbers.

Benieuwd naar de collectie? Breng een bezoek aan stand B218. (2e etage Trade Mart Utrecht)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant