Fashion & lifestyle 31 August 2020

Paarse thee ? Uniek en nieuw in Europa !

Nieuw bij Kazuri&more, bijzondere innovatieve theesoorten, verpakt in een prachtig kadoblik, met olijfhouten maatlepel. Afkomstig uit een ambachtelijke theefabriek in Nandi Hills, Kenya waar deze bijzondere blends worden samengesteld. De meeste bijzondere theesoort is de paarse thee, die alleen verbouwd kan worden in het hooggebergte in Kenya. De paarse theebladeren worden met de hand geplukt en bewerkt. De thee heeft een paarse kleur en bevat zeer veel anti-oxidanten, nog meer als groene thee, maar is veel milder van smaak en heeft een zeer laag cafe√Įne gehalte. De smaak is fruitig en fris waardoor deze de hele dag door gedronken kan worden. Een boost voor uw gezondheid ! Naast de paarse thee in diverse blends zijn er meerdere bijzondere smaken als Mount kenya black, sunkissed rooibos en little berry hibiscus.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant