Jewels & watches 31 August 2020

Eigenzinnig & stoer met Boccia Titanium

Dit najaar introduceert Boccia Titanium nieuwe en opvallende herenhorloges! Eigenzinnig en stoer, maar met de eigenschappen die we van Boccia Titanium gewend zijn: titanium, huidvriendelijk en een hoog draagcomfort. De horloges hebben een krachtige uitstraling door de diepgroene en donkerblauwe wijzerplaten, ontworpen door internationale designers. Deze moderne modellen hebben de kenmerkende grijze glans van titanium, beschikken over saffierglas en zijn 10 ATM waterdicht. Boccia Titanium is hét titanium merk van Nederland, dat zijn oorsprong in Duitsland vindt en opgericht is in het jaar 1992. Ontwikkeld door internationale ontwerpers. Alle titanium componenten van de Boccia Titanium collectie zijn gemaakt van 99,7% puur titanium; het materiaal met bijzondere eigenschappen.

Bekijk de collectie bij standnummer: RV77 tegenover de PDA Group stand: 432 (etage 1 – Jewels & Watches)


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant