Jewels & watches 4 September 2019

PIANEGONDA

Vanuit het sieradenkwartier van Vicenza begon Pianegonda in 1994 als pioneer van designer sieraden in de jaren ’90. Een symbool van Italiaanse wereldwijde excellentie. Tot op de dag van vandaag wordt het merk gewaardeerd door sieradenliefhebbers en hun loyale klanten.
Pianegonda haalt haar inspiratie uit elementen van moderne architectuur  en geometrische vormen die in de natuur worden gevonden. Hun essentiële functies zijn gestyleerd en ontwikkeld in een moderne stijl zilveren sieraden. 

In 2015 werd het merk overgenomen door Bros Manifatture, een bedrijf met meer dan 40 jaar ervaring in de sector. Bro Manifatture opereert in meer dan 30 landen wereldwijd en is tevens eigenaar van een aantal merken als BROSWAY, S’AGAPÕ en ROSATO.           

COME & SEE IT! X1, RN05

Ook interessant