Jewels & watches 4 September 2019

SPARKLING JEWELS

Dit jaar bestaat Sparkling Jewels 5 jaar en dat gaat niet onopgemerkt voorbij. Waar het nieuwe pand en nieuwe proffesionals het bedrijf naar een hoger plan stuwen komt er ook een verassend nieuwe najaarscollectie. Ton Tijhuis en Sharon van het Hof lichten al een tipje van de sluier op. “De vaak elegante en ronde vormen uit voorgaande collecties worden dit seizoen gecompleteerd met moderne strakke lijnen en vormen in zowel edelstenen als sieraden.

Als opvolger van de succesvolle Leaf Collection, introduceren ze dit najaar dan ook de Edge Collection. Een vierhoekig gefacetteerde edelsteen in een unieke maar voornamelijk vernieuwende vorm speelt de hoofdrol in deze collecties. Dit zijn echte eyecatchers die inspelen op de laatste trend”. Ben je nieuwsgierig geworden? 

COME & SEE IT! STAND X1,RN73

Ook interessant