Algemeen, Jewels & watches 8 September 2021

Inspiratie door de schoonheid van natuur en kunst

Gepolijst met koper

Ge√Įnspireerd door de schoonheid van natuur en kunst, zijn onze koperen producten ambachtelijke handgemaakte sieraden en unieke geschenken. Alle artikelen van Ajnasier zijn verzilverd en individueel gepolijst op koper. Elk artikel heeft een beschermende acryl coating om aanslag te voorkomen, dus polijsten is niet nodig! De oorbelhaken zijn hypoallergeen vervaardigd uit chirurgisch staal.

Voortdurend op zoek naar nieuwe ontwerpen, heeft Ajnasier het voorrecht om een breed scala aan sieraden en thema’s aan te bieden. Wij kunnen ook naar uw wens eigen thema‚Äôs invullen en kijken ernaar uit om samen met u nieuwe ontwerpen te cre√ęren aangepast aan uw doelgroep.

Standnummer, etage 2, TP10

Ook interessant