Jewels & watches 13 February 2020

EEN KLEURRIJK VOORJAAR!

Ieder half jaar ontwerpen Coby en Elselien van Buuren een nieuwe collectie sieraden, zo ook voor het voorjaar van 2020. Dit seizoen is de collectie echter wel anders dan anders. Lees snel verder..

Jéh Jewels merkt een verschuiving in de markt van groot naar klein. “Ik merk dat de vraag naar grote colliers kleiner wordt” aldus Elselien. Natuurlijk blijft Jéh Jewels wel grote colliers ontwerpen, daar staan zij eenmaal om bekend. Maar daarnaast willen zij ook graag dat de klant weet dat er bij Jéh ook fijnere colliers worden ontworpen.

De collectie bestaat dit voorjaar vooral uit fijne sieraden met (ruwe) edelstenen. Met deze nieuwe lijn sieraden kunnen sets gemaakt worden, maar ze zijn ook prachtig in combinatie met de andere sieraden van Jéh Jewels. De fijnere colliers zijn zeer geschikt voor de “layering” trend. De trend waarbij meerdere colliers van verschillende lengtes samen worden gedragen.

Naast de edelstenen bestaan de sieraden, zoals je van Jéh gewend bent uit hoogwaardige materialen zoals 925 sterling (geoxideerd) zilver, zilver verguld, goldfilled en 9 karaat. De 14 karaat 3D collectie, die afgelopen voorjaar is gepresenteerd door Jéh, is wegens succes uitgebreid met een heel aantal nieuwe modellen!

De populairste items in de collectie Jéh Jewels zijn nog altijd de goldfilled ringen. Van deze bijzondere ringen, met vaak bewegende losse ringen, zijn er ook al een heel aantal in collectie. Dit seizoen zijn Elselien en Coby van Buuren (moeder en dochter) er weer in geslaagd om een nieuwe eigenzinnige ring te ontwerpen. Deze ring heeft in tegenstelling tot de bestaande ringen niet alleen een geel gouden goldfilled ring, maar ook een ring met Rosé goldfilled. De hamerslag in deze ring zorgt iedere keer voor een net andere ambachtelijke uitstraling.

Benieuwd geworden naar de nieuwe collectie van Jéh Jewels? Bekijk dan de collectie op de Retailbeurs 8-10 maart!

COME & SEE IT! STAND X1 416

Ook interessant