Kitchen & dining 8 August 2019

PICCOBELLA – 'Dipinto a mano' – handbeschilderd

Piccobella staat voor bijzonder serviesgoed uit Italië. Piccobella heeft een passie voor het creëren van een gedurfde en onderscheidende vormgeving. In een wereld van overvloed en massaproductie zijn kwaliteit en design de onderscheidende factoren. Gecreëerd door mensen die van hun product houden en het meesterschap beheersen: Ambachtelijkheid op zijn best, waardoor producten ‘dipinto a mano’ met opvallende details ontstaan.
Voor het Najaar heeft Piccobella een nieuw assortiment met Paddenstoelen met rood en witte stippen, knoflookpotten, kool- en pompoenterrines, schalen met eekhoorntjes, everzwijnen en fazanten en bijpassende tafelkleden en schorten.


COME AND SEE IT! | RETAILBEURS 8-10 SEPTEMBER

Ook interessant