Jewels & watches 31 August 2020

VAN MISPELAAR, armbanden gemaakt voor én door mannen.

Het Nederlandse sieradenmerk VAN MISPELAAR brengt een stoere eigentijdse collectie zilveren armbanden voor mannen met als doelstelling tijdloos te zijn. De ontwerpen van VAN MISPELAAR zijn onderscheidend door 925 zilver te combineren met lambskin en rosewood. De armbanden hebben een sterk eigen karakter en een authentieke look & feel. De hoge kwaliteit en de nauwkeurige afwerking zijn kenmerkend voor de armbanden van VAN MISPELAAR. De brede collectie bestaat uit 5 verschillende categorieën: 925&Leather, Cuffs, Beads, Symbols en Classics. Alle armbanden zijn onderling goed met elkaar te combineren voor een spannend en stoer beeld. Alle VAN MISPELAAR armbanden worden op eerlijke en ambachtelijke wijze, vol passie, liefde en vakmanschap en met grote zorgvuldigheid volledig met de hand gemaakt door de beste zelfstandige zilversmeden uit de Indische Archipel.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant