Kitchen & dining 4 September 2019

Ontdek WMF Lumero, sterk in prestaties en elegant in ontwerp – voor het perfecte koffiemoment!

Stap in de schoenen van een echte Barista en maak de heerlijkste espresso’s met de Lumero pompdruk espressoapparaat van WMF. De Lumero is een compact prijswinnende pistonmachine met sfeervolle LED-verlichting en eersteklas Barista crema-bereiding voor het ultieme koffiegenot. Met een hoogte van slechts 30,4 cm past hij in elke keuken. Het thermoblock zorgt voor een snelle opwarming (30-40 sec.) en houdt de kopjes warm boven op de machine. CreĂ«er met het regelbare stoompijpje een heerlijke cappuccino of Latte-macchiato. 

Uniek: het stoompijpje heeft een radius van wel 180° en kan dus zowel links als rechts gebruikt worden. Dit maakt het bereiden van romig melkschuim, hete melk of heet water voor thee nog gemakkelijker.

Het prachtige prijswinnende ontwerp en de eersteklas materialen in combinatie met uitstekende prestaties tillen de LUMERO-serie, van een elektrisch koffieapparaat tot een eersteklas ‘must have’. Of je nu voor een traditioneel kopje espresso gaat of oogstrelend design – met de LUMERO Espresso Machine heb je beiden in huis. Heerlijke koffie in een handomdraai. 

COME & TASTE IT! STAND X3, E529 Groupe Seb

Ook interessant