Kitchen & dining 16 August 2019

STEM ZERO COLLECTIE VAN NUDE


De Stem Zero collectie van Nude is bijzonder. Niet per se door het design – dat overigens prachtig is, maar vooral door de “stem”, oftewel de steel. Hoewel alles gemaakt is van loodvrij kristalglas, zijn alle glazen uit deze collectie gemaakt met de “Ion Shielding Technologie”. Hierdoor is de steel flexibel en de kelk extreem sterk .

De glazen uit deze collectie zijn extreem sterk. Naast dat de steel flexibel is, kan het glas (om)vallen zonder kapot te gaan. Het is ’s werelds sterkste kristalglas, in de vorm van een reeks prachtige glazen. Het motto van Nude “Simple is beautiful” komt compleet terug in het design. Elegante glazen, doordacht design en met een super dunne steel.

COME & FEEL IT!
STAND X3 C339,  KP Import

Ook interessant