Kitchen & dining 8 September 2020

De hoge kwaliteit van SMEG

Om een zo hoog mogelijke kwaliteit te kunnen garanderen werkt SMEG samen met de beste designers en architecten. Het resultaat is een lijn die bestaat uit verschillende pannen voor diverse doeleinden en in diverse maten en kleuren. Pannen die net zo kleurrijk ogen als de SMEG producten (om te beginnen in mat kleuren zwart, rood en crĂšme), geschikt zijn voor dagelijks gebruik, voor alle warmtebronnen inclusief inductie en oven, met een perfect kook- en bakresultaat dat zo smakelijk proeft als de uitstraling van de pannen belooft.

Waterkokers en broodroosters
En ook in het SDA segment lanceren ze dit najaar natuurlijk weer enkele noviteiten. De belangrijkste toevoeging zijn de nieuwe waterkokers en broodroosters in de mat kleuren wit, zwart en champagne.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant