Kitchen & dining 28 October 2019

"SCANPAN Michelinsterren" stralen met het Deense Scanpan.

Een duurzaam pannenmerk wat perfect past bij mijn ambacht aldus Meesterkok Wilco Berends. Duurzaamheid is doordrongen in mijn keuken en bedrijf, in de keuze van topproducten en ingrediënten.

Ook de Deense sterchef Wassim Hallal van Restaurant Frederikshoj in Aarhuus voelt dat zo en werkt met dezelfde gedrevenheid aan een betere toekomst met het beste product. En dat verbindt Wassim en Wilco met Scanpan. Geniet van een unieke “FOUR HANDS LUNCH” op maandag 11 november as bij DE NEDERLANDEN (in Vreeland) van deze twee top chefs. Proef de verbinding in hun gerechten en laat je onderdompelen in hun passie en ambacht. Uiteraard is SCANPAN ook vertegenwoordigt om al je vragen te beantwoorden. Ook de chefs zullen met plezier toelichten waarom zij SCANPAN een warm hart toedragen.

Kom voor meer informatie naar de stand van Scanpan op 4 november tijdens de inkoopdag of mail naar info@nederlanden.nl
of bel : 0294 232326

COME & ASK IT! STAND X3, D404

Ook interessant