Algemeen, Geen categorie, Jewels & watches 1 September 2022

Workshop Uitblinkers

Tijdens de workshop van Uitblinkers kun je samen met je collega’s leren hoe je de mooiste verpakkingen maakt door de juiste vouwtechnieken, hoe je de beste keuze maakt in papiersoort en hoe je de perfecte afwerking aan dat speciale cadeautje kan geven. Zij maken je klaar voor de feestdagen!

Speciaal voor de beurs gaan zij jullie laten uitblinken met het inpakken van cadeaus. Niets is natuurlijk zo fijn als een verkoop, maar het cadeautje moet natuurlijk wel d√°t uitstralen wat je voor ogen hebt. Uitblinkers gaan ervoor zorgen dat jullie cadeaus altijd de show stelen. Dat ook jij met trots een prachtig ingepakte creatie kan overhandigen. Zij leren je de fijne kneepjes van het inpak vak en natuurlijk leuke manieren om je cadeau extra bijzonder te maken voor de aankomende feestdagen.

In een workshop van 1 uur leer jij hoe je de mooiste verpakkingen maakt door de juiste vouwtechnieken, hoe je de beste keuze maakt in papiersoort en natuurlijk hoe je de perfecte afwerking aan dat speciale cadeautje kan geven. Je krijgt direct inspiratie voor de feestdagen! Uitblinkers zorgt voor alle voorbeelden, materialen; kwalitatief cadeaupapier / krullinten / strikken /toppings voor de feestdagen / rolhouder / scharen / etc.

 

Workshop tijden:

Zondag 4 september:

11.00 uur

14.00 uur

 

Maandag 5 september:

10.30 uur

14.30 uur

 

Dinsdag 6 september:

11.00 uur

 

Locatie: in het theater op de 1e etage Workshop & Activities

 

Ook interessant