Kitchen & dining 19 August 2020

Nieuw: Afvalscheiders ‘SmartStore Collect’

De nieuwe afvalscheiders ‘SmartStore Collect’ van het Scandinavische merk Orthex maken het scheiden van afval niet alleen heel makkelijk – ze mogen ook gezien worden! Het afval scheid je makkelijk in de 3 losse binnen-emmers. Deze zijn elk 13 liter, eenvoudig uitneembaar en voorzien van praktische handels. De afvalscheider is gemaakt van 100% gerecycled plastic en dankzij het stevige multiplex deksel kun je de scheider ook als extra zitplaats gebruiken. De set bevat: een grote box (76 L), een bamboe deksel, 3 losse binnen-emmers (elk 13 L) en 1 deksel voor binnen-emmer. De afvalscheider is verkrijgbaar in wit of zwart.

Kom langs op de stand van Första en laat je inspireren. Etage 3 Kitchen & Dining.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht. 

Ook interessant