Kitchen & dining 29 October 2020

Handig en stijlvol voor onderweg

Een herbruikbare, opvouwbare koffiebeker die je na gebruik zo in je tas of jaszak kunt stoppen en die er bovendien mooi uitziet. Hij bestaat! De Stojo koffiebeker is een stijlvolle koffiebeker die je overal mee naartoe kunt nemen. Hij is lekvrij, prettig om uit te drinken en compact op te bergen. Hij is gemaakt van voedselveilig materiaal en door hem keer op keer opnieuw te gebruiken help je mee de grote plastic afvalberg te verminderen. Leuk voor jezelf, goed voor het milieu.

Formaten

  • De Mini met een inhoud van 236 ml is speciaal voor de kleinere – en espressodrinkers onder ons. De beker is 11 cm hoog en kan naar 5 cm ingeklapt worden. 
  • De Pocket Cup heeft een inhoud van 355 ml, is 12 cm lang en kan ook ingeklapt worden tot 5 cm. 
  • De Biggie is een nog grotere variant, met een inhoud van 473 ml. Hij is 14 cm lang en kan ingeklapt worden tot 5 cm. 
  • De grootste beker van Stojo is de Titan. Hij heeft maar liefst een inhoud van 709 ml. Ideaal voor een middagje sporten of een koffie XL tijdens een lange werkdag. Ingeklapt is de Titan 6cm, dus ook deze beker kan na gebruik weer handig compact opgeborgen worden.

Voedselveilige siliconen en BPA vrij polypropyleen
Alle bekers zijn gemaakt van voedselveilige siliconen en BPA vrij polypropyleen. Ze zijn zo ontworpen dat ze als een puzzel in elkaar passen waardoor er geen lijm nodig is. Alle Stojo bekers hebben een hittebestendige sleeve, voor een goede grip bij zowel koude als warme dranken. De grootste formaten hebben een bijgeleverd siliconen rietje.

Benieuwd naar de Stojo koffiebeker? Breng een bezoek aan stand 03.C-B215 van Ttp concepts. (etage 3, Kitchen & Dining)


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Fashion & Lifestyle. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant