Algemeen 17 September 2019

4 november SAMPLE SALE!

Sla je slag op de sample sale van maandag 4 november a.s. Vele exposanten van Trade Mart maken ruimte voor de nieuwste collecties en daar kan jij van profiteren. Tijdens de Sample Sale van 4 november a.s. worden er van diverse aansprekende merken producten met hoge kortingen verkocht. Van stijlvolle sieraden, horloges, tassen, accessoires tot mooie producten voor keuken en eettafel.

En daar kan je niet alleen jezelf blij mee maken, denk ook alvast aan de traditionele cadeaumomenten in de komende feestmaanden! Iedere bezoeker die in het bezit is van een geldig KVK nummer mag 4  introducees meenemen. Alle introducees dienen zich te registreren en kunnen gebruik maken van het zelfde KVK nummer.

Waar en wanneer?
De Sample sale vindt plaats op 4 november 2019 op de 1e etage van het Beatrixgebouw in Utrecht en is geopend van 9.00 tot 17.00 uur. Tickets zijn ‚ā¨ 7, 50 per stuk.

Ook interessant