Kitchen & dining 24 September 2020

Vogel- en voederhuisjes en bio-afbreekbaar servies

Vogel- en voederhuisjes Point-Virgule
Goede huisvesting is voor vogels steeds moeilijker te vinden: onze huizen worden steeds beter geïsoleerd, gaten en kieren worden gedicht en in de tuinen maken hagen en heggen plaats voor houten schuttingen. Kortom, minder nestgelegenheid voor onze gevleugelde vrienden! Deze situatie liet Point-Virgule uiteraard niet koud.

Het merk bewees reeds meermaals een groot hart te hebben voor moeder natuur. Het komt dit najaar dan ook op de proppen met een kleurrijke collectie vogel- en voederhuisjes!

Plant Fiber Collection
Point-Virgule komt met een prachtig, bio-afbreekbaar servies dat ook nog eens jarenlang meegaat. De milieuvriendelijke Plant Fiber Collectie bestaat uit elegant vormgegeven mokken, kommen, borden en sla- en besteksets. Er is gekozen voor drie kleuren die prachtig met elkaar combineren: lichtgrijs, mistblauw en oudroze.


Laat je informeren en inspireren tijdens de inkoopdag van Kitchen & Dining. Nog geen ticket? Registreer je gratis!

Ook interessant