Kitchen & dining 4 September 2020

Pizzawares!

Boska introduceert een nieuwe foodgroep binnen het Boska assortiment, de pizzawares!

Voor de lekkerste pizza’s van steenovenkwaliteit hoef je niet langer naar de pizzeria. Deze maak je helemaal zelf met de stijlvolle en kwalitatieve BOSKA Pizzaware!

Bak pizza’s op de BBQ in de compacte pizzaoven of ga met de pizzascheppen en luxe BOSKA pizzastenen in je eigen oven aan de slag. Presenteer je knapperige pizza op een houten serveerplank en snij hem in pizzapunten met onze pizzaroller of ons pizzames.

Geef je een feestje? Op de Pizza Party Hot Stone blijft je pizza lekker lang warm en is het de perfecte partysnack.


RETAILBEURS UTRECHT

Altijd vooroplopen met je assortiment? Van 13 tot en met 15 september ontdek je de laatste trends en kun je direct de nieuwste collecties inkopen van vele merken tijdens de najaarseditie van de Retailbeurs Utrecht.

Ook interessant