Jewels & watches 16 February 2020

SCATOLA DEL TEMPO

Geboren uit noodzaak en geïnspireerd door passie om een unieke oplossing uit te vinden voor het opslaan en vervoeren van zijn eigen collectie, creëerde eigenaar en uitvinder Sandro Colarieti het perfecte antwoord. De op maat gemaakte collectie van Scatola del Tempo is ontworpen om alle modellen van automatische polshorloges te dragen, op te slaan en op te winden. Gemaakt in Italië door zeer bekwame ambachtslieden met het beste leer en zijde, en met de hand afgewerkt. De collectie wordt voortdurend bijgewerkt en omvat watchwinders in meerdere formaten, opbergdozen en op maat gemaakte modellen. Aankomende Retailbeurs te zien bij Hourlux – Officiele distributeur voor SwissKubik en Scatola del Tempo in de Benelux.

COME & SEE IT! STAND X1 W003

Ook interessant