Jewels & watches 30 July 2019

ONTDEK DE ANIA HAIE FALL / WINTER 2019 COLLECTIE!

Ben jij ready om je zomergarderobe te transformeren voor het najaar? Ontdek de nieuwe Fall / Winter collectie van Ania Haie! De Glow Getter collectie maakt een sprankelende entree op de catwalk. De collectie bestaat uit minimalistische items met glinsterende zirkonia details! De collectie varieert van elegante chokers tot prachtige statement ear cuffs. De Metal Crush collectie bestaat uit opvallende sieraden met metalen structuren. Van statement ringen tot threader oorbellen alle items zijn kleine kunstwerken. Maak je ear party of ring game helemaal af met deze items. Steel de show dit najaar met de Metal Crush collectie! Geïnspireerd door de laatste modetrends maakt Ania Haie de weg vrij voor betaalbare sterling zilveren sieraden. Dezelfde kwaliteit voor een betaalbare prijs. Elke collectie is geïnspireerd op de belangrijkste catwalk trends. Ania Haie is de bestemming voor consumenten die op zoek zijn naar trendy sieraden. Ieder item is ontworpen met het doel om gecombineerd te dragen, maar door de unieke details kan de collectie ook op zichzelf gedragen worden. De sieraden zijn 925 zilver gerodineerd, gold plated of rosegold plated.

COME & SEE IT tijdens de Retailbeurs van 8-10 september.

Ook interessant