Kitchen & dining 28 October 2019

Style de Vie Authentique gaat op chique!

De geheel nieuwe Prestige Line van Laguiole Style de Vie bestaat uit steakmessen, kaasmessen en botermessen en zijn per set in zowel goud- als koperkleur verkrijgbaar. Het lemmet is voorzien van een stonewash afwerking. Perfect voor een diner met familie en vrienden en natuurlijk tijdens de feestdagen. De producten zijn vervaardigd van een RVS lemmet en ABS heft.

De steakmessen zijn voorzien van een fijn gekarteld lemmet. Deze nieuwe producten zijn een prachtige toevoeging aan het luxueuze assortiment van Style de Vie Authentique en zal geweldig matchen op een mooi gedekte tafel. Alle messen zijn vaatwasmachinebestendig tot 55 graden en worden geleverd in een zwart houten tray, wat een mooi en opvallend contrast geeft met de goud en koperkleur.

COME & SEE IT! STAND X3, D441

Ook interessant