Jewels & watches 15 February 2020

FIELDFORCE GMT. ELEGANT, PUUR, ICONISCH

De FieldForce-collectie is zowel duurzaam als functioneel, zoals de op het leger geïnspireerde naam al doet vermoeden. De populaire en klassieke horloges nemen hun klanten mee naar het hart van Victorinox waar traditie, kwaliteit en innovatief design centraal staan. Met deze twee nieuwe modellen lanceert Victorinox een GMTfunctie waarmee een tweede tijdzone kan worden gevolgd. De nieuwe FieldForce GMT-horloges vertegenwoordigen de sterke tradities van het merk. Symbolische streepjes rood op de wijzerplaat, met de iconische Cross & Shield en een tegengewicht in de vorm van het Swiss Army Knife. Opvallende cijfers en wijzers gecombineerd met Super-Luminova® bieden de perfecte leesbaarheid, zowel overdag als ’s avonds.

COME & SEE IT! STAND X1 W004

Ook interessant