Jewels & watches 4 September 2019

DANISH DESIGN van WEISZ

Danish Design brengt drie nieuwe kleurvarianten uit van de nu al iconische Akilia. Geïnspireerd op de rustieke geschiedenis van Denemarken en vernoemd naar het gelijknamige onbewoonde eiland voor de kust van Groenland. De nieuwste dames horloges in de Akilia serie zijn uitgevoerd in drie warme herfsttinten met goud combinaties. Verwarmend bordeauxrood wordt gecombineerd met roségoud, vernieuwd olijfgroen met geelgoud en klassiek antraciet komt perfect tot z’n recht in combinatie met geelgouden details.

Met deze samenstellingen laat Danish Design zien dat een modern minimalistisch horloge ook warm kan zijn. De horloges hebben met hun 32mm doorsnede kast de perfecte maat om te dragen dit najaar. Door ook nog eens gebruik te maken van hoogwaardige materialen en een gestikt leren horlogeband ademt dit horloge niet alleen herfst en winter, maar ook kwaliteit.

COME & SEE IT! STAND X1, 233

Ook interessant