Fashion & lifestyle 7 May 2020

Hublot Mode Marine nieuwe exposant bij Fashion & Lifestyle

Hublot Mode Marine

Vanaf maandag 11 mei is Trade Mart Utrecht een exposant rijker op de Fashion & Lifestyle etage: Hublot Mode Marine. Importeur Ingrid Scheffer-Bakker stelt zich graag voor.

“Mijn naam is Ingrid en ik ben importeur van Hublot Mode Marine. Dit Franse merk verovert Nederland sinds 2017 met tijdloze wind- en waterdichte (regen-)jassen, die zich kenmerken door de streepjesvoering, de soepele stof en de vrolijke kleuren in diverse modellen.

Daarnaast bevat de collectie fashion-items met een maritieme en sportieve uitstraling voor groot en klein. Hublot Mode Marine brengt twee keer per jaar een nieuwe collectie uit, die naadloos aansluit bij de basiscollectie.

Ik kijk uit naar een leuke samenwerking!”

COME & SEE IT! STAND C317

Ook interessant